Reus encén les llums de Nadal de la ciutat

L’Alcalde de Reus, Carles Pellicer; la Vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, han apretat el botó que, simbòlicament, ha encès l’arbre de Nadal de la plaça del Mercadal i simultàniament tota la il·luminació de Nadal que guarneix carrers, places i barris de la ciutat. L’acte d’encesa de llums, que ha donat inici també a la campanya Reus és Nadal 2020, ha estat retransmès online per Canal Reus TV i per les xarxes socials de l’Ajuntament de Reus ateses les recomanacions sanitàries de distanciament social arran de la pandèmia de la COVID19.

Així doncs, des d’aquest divendres 27 de novembre i fins al dia 10 de gener, es durà a terme la campanya de dinamització comercial de Nadal prevista per enguany, amb diferents espais protagonistes que evocaran les festes nadalenques, com la plaça del Mercadal, la plaça del Prim o la plaça de la Llibertat, amb elements lumnínics que voldran captar l’atenció dels vianants.

La voluntat de l’Ajuntament de Reus és donar suport als establiments de comerç, servei i restauració incentivant les compres de Nadal. Per aquest motiu, un dels aspectes que s’ha reforçat és, a banda de la il·luminació als barris, la il·luminació als carrers del centre de la ciutat. Les llums de Nadal estaran enceses de 17:30 h a 22:00 h.

La Campanya de Nadal de Reus, que compta amb un pressupost de 250.000 euros està coordinada per l’Agència Reus Promoció i té la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat.