Relacions Cíviques engega un FAQ’s adreçat a les entitats

La regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus engega un nou projecte per respondre a totes les inquietuds, dubtes i preguntes que facin les entitats de la ciutat, ja sigui per temes relacionats amb les obligacions fiscals, legals, obtenció de subvencions, projectes, recursos i, també, aspectes relacionats amb la pandèmia del COVID-19.

D’aquesta manera, des de la regidoria es continuen posant els recursos i esforços necessaris per acompanyar a les associacions en la represa de la seva activitat i el dia a dia propi que els acompanya.

En paraules de la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, “es tracta d’un projecte de col·laboració construït des de les pròpies entitats i l’Ajuntament per posar-lo al servei de tot el teixit associatiu de la nostra ciutat. Serà un recurs obert, visual i viu, que s’anirà construint amb el temps”.

Per poder formar part del projecte cal que les entitats enviïn la seva pregunta en format vídeo per tal d’anar elaborant un document visual, de fàcil accés i al servei de totes les entitats de la ciutat. Les preguntes es poden gravar amb el telèfon mòbil mateix.

La resposta als dubtes i preguntes que plantegin es associacions s’editarà en format vídeo. Amb els dubtes que es rebin es crearà un repositori de FAQ’s (preguntes freqüents), que es penjarà al web entitatsreus.cat i s’anirà actualitzant amb totes les novetats.

L’objectiu és doble. Per una banda, resoldre dubtes puntuals de les associacions de la ciutat i per l’altra, anar creant un banc de preguntes i respostes que serveixi d’ajut a tot el teixit associatiu.

Per gravar el vídeo, es recomana:

  • Utilitzar un mòbil amb qualitat suficient
  • En horitzontal
  • Tenir la llum de cara

Un cop estigui la pregunta gravada, cal:

Diferents experts en el món de la gestió associativa donaran resposta de forma acurada i s’anirà conformant el repositori de preguntes i respostes.