Dolors Vázquez Pérez, advocada del cas INNOVA, número 2 d’Ara Reus

Dolors Vázquez és la número 2 de la llista electoral del grup municipalista Ara Reus. La presentació ha tingut lloc durant la conferència preparada pels municipalistes “La dona, present i futur”. Un dels esdeveniments que Ara Reus ha preparat en el marc del Dia Internacional de la Dona del passat 8 de març. A l’esdeveniment hi han assistit un centenar de persones i s’han desvetllat punts del programa electoral de diversos àmbits municipals.

Dolors Vázquez Pérez, Llicenciada en Dret per la URV. Ha estat membre de la Junta de Govern del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus durant 8 anys, 6 dels quals ha sigut la Coordinadora-Directora del Màster d’Accés a l’Advocacia que s’imparteix a la URV en representació de l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Reus.

L’actual número 2 d’Ara Reus ha sigut una de les cares més visibles en la defensa dels interessos de la ciutat de Reus en el Cas Innova. O el Cas Tecnoparc, en el que el juny del 2018 van ser retornats als comptes de Redessa els diners abonats per l’ex-regidor de l’Ajuntament de Reus, Jordi Bergadà, i l’expresident de l’empresa de capital mixt Tecnoparc,
Àngel Cunillera, imputats en el cas Tecnoparc per presumptes delictes de falsedat documental i malversació de cabals públics. En total es van retornar 115.184,74 euros provinents del Jutjat de Reus.

Amb una llarga trajectòria professional com a advocada, Dolors Vázquez Perez, que fins ara
ha format part de l’equip jurídic del partit serà la número 2 de la llista. “És molt important apropar la política als ciutadans a través de la transparència, un valor fonamental per donar confiança al ciutadà”.

Entre les ponents que formen part de la llista electoral també hi han participat Paula Modol, especialitza en l’àmbit de l’Ensenyament; Vicky Llamas, en el sector de la Sanitat; i Mari Argüelles en l’àmbit dels serveis Socials i atenció a la gent gran.