Un espectacle de dansa per donar suport als refugiats a Reus

L’escola de dansa i arts escèniques Artis-Fraga actuarà aquest pròxim dimecres a les 20.30 h al teatre Bartrina en benefici d’aquest col·lectiu

A més de l’espectacle solidari que cada mes de desembre se celebra en favor de la Marató de TV3, l’escola de dansa i arts escèniques Artis-Fraga organitza, per tercer any consecutiu, una mostra de dansa per ajudar a altres causes. Si bé en anys anteriors l’import recaptat en l’espectacle havia anat destinat a organitzacions com el Banc dels Aliments, en aquesta edició s’ha decidit donar-lo íntegrament al col·lectiu dels refugiats.

Malgrat que la consciència de la ciutadania i dels mitjans de comunicació al voltant de la situació de les persones refugiades és present en el nostre dia a dia i troba recolzament en plataformes orientades a crear consciència social sobre aquest fet, cal recordar que, arreu del món, són més de 20 milions de persones les qui tenen aquesta condició. Amb la celebració de la mostra de dansa, l’escola vol contribuir a fer que els alumnes prenguin consciència d’aquesta situació, així com de la importància de poder ajudar a una causa com aquesta amb el seu treball.

Així ho faran els de prop de 300 alumnes (la meitat dels alumnes matriculats al centre, a causa de qüestions logístiques referents a l’organització de la mostra) que participaran en l’espectacle, que es representarà el dimecres dia 17 de maig a les 20.30 h al Teatre Bartrina de Reus i que consistirà en una mostra de les diferents modalitats de dansa i arts escèniques que s’imparteixen al centre. Està previst que la recaptació de les entrades, que tenen un preu de 5€, es destini íntegrament a una sèrie d’ajudes pel lloguer d’habitatges per part de les persones refugiades.

La iniciativa s’ha dut a terme en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social del’Ajuntament de Reus.