Reus serà la seu de la Copa Intercontinental d’Hoquei Patins

Se celebrarà al pavelló Olímpic Municipal de Reus entre el 15 i el 17 de desembre

L’Ajuntament de Reus organitzarà la Copa Intercontinental d’Hoquei patins, que se celebrarà al pavelló Olímpic Municipal de Reus entre el 15 i el 17 de desembre. Així ho ha anunciat aquest dimecres, 18 d’octubre el comité World Skate-RTHC. Reus va presentar candidatura per acollir aquest esdeveniment esportiu, emmarcada en la vocació del Govern de Reus per aprofitar l’esport, juntament amb la cultura i el turisme, per projectar la ciutat.

Reus aporta el bagatge i l’experiència organitzadora en múltiples competicions esportives internacionals; la gran afició i tradició de l’hoquei que hi ha a la ciutat; i un equipament de primer nivell com és el Pavelló Olímpic Municipal. La celebració a Reus aporta com a valor afegit el que que s’aprofitaria per celebrar els 25 anys de la subseu Olímpica, que per a la FIRS també va suposar una fita extraordinària per la promoció d’aquest esport.

La competició enfronta, tradicionalment, els guanyadors de les Copes d’Europa, d’Amèrica, d’Àfrica i d’Oceania. Enguany tindrà un nou format, donat que no s’han disputat les competicions africana i d’Oceania. En aquesta edició, la participació correspondrà a dos equips Europeus: Benfica (campió europeu 2016) i Reus Deportiu (2017); i dos equips sud-americans: Andes Talleres (2016) i el guanyador de l’edició 2017, que és juga a la ciutat de Recife aquest novembre.