La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus inaugura local i obre les llistes d’espera per a formar part dels balls del seguici festiu

La inauguració del local tindrà lloc aquest proper dissabte a les 19.00h

La Coordinadora de Danses de Reus inaugura aquest dissabte 21 d’abril la nova seu social ubicada al Carrer Sant Benet núm. 19 a les 19.00h.

Amb aquest nou local pretenem obrir l’entitat i acostar-nos a la ciutadania per tal de fer més gran l’entitat i poder disposar d’un espai per a reunions i assajos dels balls del seguici festiu de Reus.

Fins ara l’entitat no tenia local propi, utilitzava dependències de l’Ajuntament de Reus com l’espai de la Palma per assajar i el Vapor Vell per a guardar alguns elements de l’entitat. L’obtenció del local permetrà no dependre de les activitats que es realitzin als esmentats espais per poder utilitzar-los i concentrar tot el material en un mateix espai.

Seguint amb la dinàmica d’obrir l’entitat a la ciutat, hem iniciat el procés per apuntar-se a les llistes d’espera per poder formar part dels balls del Seguici Festiu. Fa uns dies vam anunciar el canvi de Règim Intern, en el qual un ballador podia formar part d’un ball durant un període màxim de 5 anys a conseqüència de la gran quantitat de persones que demanaven poder ballar. Per tal de generar més oportunitats a les persones que volen participar de la Festa Major de Reus, l’entitat ha obert aquest dilluns dia 16 les llistes d’espera dels balls de l’entitat per poder formar part del seguici. Informem que qui vulgui apuntar-se a algun dels balls ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] amb les següents dades: nom i cognoms, any de naixement, telefon de contacte i ball on t’agradaria ballar.

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus és una entitat sense ànim de lucre que inclou el Ball de Gitanes, el Ball de Mossèn Joan de Vic, el Ball de Prims, el Ball de Cercolets, el Ball de Galeres i el ball de Pastorets juntament amb les seves versions infantils. L’entitat va néixer el 1996 i entre altres activitats, organitza la Festa de l’arbre de Maig, el Fes-te folk i tallers de danses tradicionals catalanes.