Carles Pelicer visita els barris Sant Josep Obrer i Jardins de Reus

L'objectiu és prendre nota de les reivindicacions, mancances i millores

En el marc del programa de proximitat i visites als barris, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha visitat aquesta setmana els barris Sant Josep Obrer i Jardins de Reus amb l’objectiu de prendre nota de les reivindicacions, mancances i millores plantejats pels veïns i veïnes i per escoltar de primera mà les seves opinions sobre la realitat dels barris.

L’11 de maig, acompanyat de la presidenta de l’associació de veïns, Esperanza Galindo, la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; i el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Montseny, l’alcalde va visitar el barri Sant Josep Obrer. Durant el recorregut, en el qual també va recollir les opinions i propostes dels veïns i comerciants de la zona, es va prendre nota d’un total de deu sol·licituds veïnals, principalment d’aspectes relacionats amb la neteja del barri, manteniment de solars, manteniment de la via pública i treballs de jardineria. Aprofitant l’avinentesa, es va visitar l’inici de les obres del pipican que fruit de la visita de la setmana passada a la zona de Mas Abelló ja s’ha començat a executar.

El 13 de maig ha estat el torn de la zona del barri Jardins de Reus, on l’alcalde i els regidors Caelles i Montseny han estat acompanyats per la presidenta de l’associació de veïns, Amaya Magallanes, i la secretària, Maria del Mar González. En aquest cas s’han recollit un total de tretze sol·licituds, la majoria de les quals vinculades a treballs de jardineria i manteniment i neteja de la via pública.

Des que el mes de febrer es va reprendre el programa de proximitat, i ja s’han visitat 18 barris de la ciutat. L’equip de treball del programa ha recollit més de 230 sol·licituds veïnals, de les quals ja se n’han resolt més del 67%.