Turisme de Cambrils ofereix una àmplia oferta d’activitats per aquest estiu

Hi haurà classes de ioga a la platja, música al carrer, visites guiades o rutes en trenet

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Turisme, Marta Borràs. Foto; Julio Collado

Turisme de Cambrils ha programat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats familiars tots els dies de dilluns a dissabte. Consolidat com un dels principals municipis turístics de la Costa Daurada pel que fa a esports i gastronomia, ara es vol millorar l’experiència dels visitants amb un gran ventall de propostes que inclouen visites guiades pel patrimoni cambrilenc, rutes en trenet o música al carrer. A més, enguany les activitats holístiques seran les grans protagonistes, especialment les classes de ioga a la platja.

Visites al nucli antic i a la llotja dels Pescadors

Després de l’èxit de l’any passat, aquest estiu es repetiran les visites al port i a la confraria de Pescadors. El visitant podrà veure i conèixer de primera mà com funciona la subhasta del peix i, només per inscriure’s, gaudiran d’una promoció de la mà de la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

D’altra banda, també hi haurà una visita guiada pel barri antic, on es podrà passejar entre els carrers i places més tradicionals del municipi. Aquesta visita estarà dirigida per un actor caracteritzat d’època. Com a novetat d’aquest any, s’inclou el trajecte d’anada amb el trenet turístic.

Música al carrer i visites en trenet al Parc Samà

Com a novetat d’aquest estiu, cada dimarts i dijous hi haurà música en viu a la plaça del Pòsit per fer més agradable la passejada dels turistes. A més, es duran a terme tallers infantils: els dimecres de gastronomia i els dissabtes de dansa i percussió. La proposta de trenet més entrada al Parc Samà ha incrementat la freqüència d’un a dos dies vist l’èxit que va assolir l’any passat. En aquest mateix sentit, també s’ha reforçat la ruta del trenet turístic amb nous racons d’interès i s’ha actualitzat la locució en rus, que s’afegeix al català, castellà, francès, anglès i alemany que ja estaven disponibles.

Els dimarts al vespre hi haurà classes de ioga a la pltja de la Llosa. Foto: Julio Collado

Sunset Yoga a la platja

En el marc del programa de Cambrils com a Destinació Saludable, tots els dimarts de juliol i agost la platja de la Llosa acollirà classes de ioga al vespre: durant el juliol de 20.30 a 21.30 hores i durant l’agost de 20 a 21 hores. Les classes estaran dirigides per Gabriela Baldini, professora de ioga i especialista en psicomotricitat relacional i teràpies aquàtiques. L’activitat és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.