El Partit Popular proposa la construcció d’un nou poliesportiu a Vilafortuny

El portaveu del PP, David Chatelain, demana també “una renovació integral del Palau Municipal d’Esports”

El Partit Popular de Cambrils ha proposat aquest dimecres la construcció d’un nou poliesportiu a Vilafortuny. Segons ha explicat el portaveu del PP cambrilenc, David Chatelain, “aquesta nova instal·lació ha de servir per descongestionar l’actual, donar un millor servei als clubs cambrilenc i donar cobertura a esports minoritaris”. Chatelain ha assenyalat que “l’Ajuntament disposa d’una parcel·la d’equipaments a la Avinguda Mas Clariana que permet ubicar un gran poliesportiu en un entorn immillorable, de fàcil accés i sense costos d’adquisició, i amb possibilitats d’ampliació posterior”. Pel que fa al finançament, el regidor popular ha recordat que “amb el superàvit municipal i l’elaboració d’un pressupost més ajustat a la realitat, podríem afrontar aquesta inversió sense endeutar el municipi”.

David Chatelian ha afirmat que “la construcció d’aquest nou poliesportiu ha de ser complementària de la renovació integral del Palau Municipal d’Esports i de la Piscina Municipal que s’han convertit en unes insta·lacions velles i obsoletes, que provoquen moltes queixes del usuaris”. El portaveu del PP ha comentat que “es necessita invertir en les actuals instal·lacions, especialment amb millores a la zona de vestuaris, renovant la fontaneria i substituint l’actual sistema de cloració de la piscina per un altre de salí, automatitzat”.

El regidor popular ha assenyalat que “aquestes actuacions estan encaminades a posar en valor la certificació de destinació turística esportiva, que ens obliga a dotar-nos d’equipaments esportius moderns i eficients”.

“Si l’equip de govern actual no accepta la nostra proposta per al pressupost del 2019, serà un dels nostres projectes de cara al següent mandat municipal”, ha finalitzat Chatelain.