Joventut Cambrils visita totes les classes de 6è de les set escoles de Cambrils

La dinamitzadora juvenil ha donat a conèixer a prop de 400 alumnes els serveis de l’Ajuntament adreçats al jovent

La informadora juvenil del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, Yolanda Martínez, ha visitat les 20 classes de sisè de les set escoles de Cambrils per informar-los dels serveis i les activitats que s’ofereixen des de l’Ateneu Juvenil.

L’objectiu de l’acció és arribar als 392 alumnes que tenen entre 11 i 12 anys per donar-los a conèixer una persona de referència a l’Ateneu que fa atenció jove, un equipament i un departament que desplega serveis i projectes adreçats a joves a partir de 12 anys.

Aprofitant la visita, la dinamitzadora també els va presentar el programa d’activitats d’estiu L’Estenedor, del qual ja poden començar a gaudir aquest estiu. Es tracta de 31 activitats programades amb un total de 492 places entre els mesos de juliol i agost. Són activitats subvencionades que també compten amb una possible tarifació social del 25-50%.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que d’aquesta manera els nois i les noies coneixen de primera mà i amb proximitat els serveis adreçats al col·lectiu. “Això els facilita l’accés i trencar el gel en les seves primeres aproximacions a l’equipament de referència juvenil de Cambrils”, ha afirmat la regidora, que també ha agraït la bona col·laboració de les escoles de Cambrils (Guillem Fortuny, Bòbila, Escola Cambrils, Vidal i Barraquer 4, Mas Clariana, Marinada i Joan Ardèvol).

L’acció forma part del programa “Treballem i estudiem” del Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, prorrogat per aquest 2021. Aquestes visites es realitzen anualment a final de curs, però l’any passat es van haver de suspendre per la pandèmia.