Actuacions de la Guàrdia Urbana de Reus pels forts aiguats d’ahir a la tarda

A més, el telèfon d'emergències 112 va rebre 117 trucades a tot el Baix Camp

Segons informa la Guàrdia Urbana, la forta tempesta que ha tingut lloc a la ciutat la tarda d’aquest diumenge, 23 de juliol, ha obligat al cos de seguretat ha realitzar diversos serveis, els més importants motivats per la caiguda d’arbres i la inundació de vials.

La Guàrdia Urbana ha tingut coneixement de la caiguda de cinc arbres a la via pública, tres dels quals han causat danys a vehicles estacionats: un al carrer de Miami, un altre a l’avinguda de Sant Bernat Calbó i un tercer al carrer d’Antoni de Bofarull. La pluja ha trencat branques i fulles de l’arbrat urbà en nombrosos indrets de la ciutat, amb afectacions menors.

L’acumulació d’aigua en determinats punts de la xarxa viària també ha afectat diversos vehicles que han quedat immobilitzats. És el cas de la plaça d’Europa i el carrer de Bernat de Torroja. També s’han vist afectats per acumulació d’aigua el carrer de Flix i el carrer de Recasens i Mercader, entre altres.

Finalment, entre altres afectacions, la Guàrdia Urbana ha tingut coneixement de material divers que el vent ha desplaçat a la via pública, com una pèrgola a l’avinguda dels Països Catalans, o un tendal al carrer de Flix. La força de l’aigua també ha desplaçat fora de lloc tapes del clavegueram a l’avinguda de Constantí.

A més, el telèfon d’emergències 112 va rebre un total de 117 trucades a tot el Baix Camp durant tot l’episodi de pluges.