Es presenta la 25a edició de La Mostra de Cinema Llatinoamericà

Avatar photo

Aquesta edició especial d'aniversari comptarà amb 81 produccions

Presentació Mostra de Cinema Llatinoamericà| Fèlix Larrosa, Montse Parra, Juan Ferrer| foto: Marc Camón

Aquest matí, a la Llotja, s’ha dut a terme la roda de premsa de presentació de la 25a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà, que se celebrarà a Lleida del 6 a l’11 de juny. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde sortint Fèlix Larrosa, la tinent d’alcalde Montse Parra, l’assessor de cultura Pere Nadals, el director de la mostra Juan Ferrer i el president del centre Llatinoamericà.
El president del centre Llatinoamericà ha afirmat que és un orgull i un plaer continuar col·laborant amb la mostra i ha volgut agrair a tot l’equip que l’ha fet possible. Ha parlat de la necessitat i la importància que té la cultura a l’hora de construir ponts i promoure valors positius.
Juan Ferrer ha dit que aquesta es tracta una edició especial d’aniversari. Han volgut treure el cinema i la cultura al carrer amb diverses activitats pels més petits que els faran divertir-se d’allò més. També ha afirmat que aquest any hi ha noves seccions a part de les habituals. Dues maratons de curtmetratges i el més important: Han triplicat l’oferta audiovisual fins a una vuitantena d’obres i una representació de 12 països. Ferrer ha recalcat que hi ha moltes produccions fetes per gent jove i 22 realitzades per dones. La Mostra comptarà amb la presència dels directors i les estrelles dels films; i per cloure el festival es projectarà una producció argentina titulada “Rojo”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Veins de Lleida denuncien la pràctica de sexe al carrer

Notícia següent

Sitges inaugurarà dissabte l’exposició ‘Corpus, Flors i Tradició’ a la Sala Vaixells del Palau Maricel

Notícies relacionades