Nova edició del curs de coneixement de la societat catalana a Sitges per a persones nouvingudes

Avatar photo

El curs Implica’t a Sitges s’impartirà en cinc sessions els dies 1, 2, 3, 4 i 9 d’abril. L’objectiu és donar a conèixer la història, els serveis municipals, les festes, les tradicions i la cultura. L’activitat és gratuïta però per participar-hi cal formalitzar prèviament la inscripció fins al 29 de març

La regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges, a través del servei d’Igualtat i Inclusió, organitza una nova edició del curs de coneixement de la societat i la cultura catalana Implica’t a Sitges, dirigit a persones nouvingudes amb l’objectiu de facilitar la seva integració a la vila.

Les sessions informatives es realitzaran els dies 1,2,3,4 i 9 d’abril en horari de matí al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 (situat al carrer Gabriel Pallarès, 12), tret de la darrera que es durà a terme a l’Espai Jove (carrer de Josep Soler Tasis, 4).

Durant el curs es divulgaran continguts bàsics sobre el marc jurídic i el sistema polític i administratiu de Catalunya, els drets i els deures del ciutadans, la cultura i la llengua, la història catalana, els recursos i els serveis públics i privats de Sitges amb l’objectiu de donar més autonomia personal a la ciutadania nouvinguda i oferir-li una major integració social al municipi. Durant les sessions també s’informarà dels tràmits relacionats amb la normativa de la Generalitat de Catalunya sobre la Llei d’Acollida.

El curs, impulsat per l’Ajuntament de Sitges amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, forma part del circuit de Primera Acollida que permet l’obtenció del Certificat del Servei de Primera Acollida, emès per la Generalitat de Catalunya, i que ajuda en processos d’integració, arrelament social i adquisició de la nacionalitat.

L’activitat és gratuïta però per participar-hi cal formalitzar prèviament la inscripció fins al 29 de març a l’Edifici de l’Escorxador (al carrer Joan Margall, 36). La ciutadania nouvinguda i les persones estrangeres empadronades a Sitges que estiguin interessades en assistir al curs han de demanar hora per inscriure’s al telèfon de la regidoria de Benestar i Família 93 811 31 80 o bé al correu electrònic [email protected].

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les agressions a sanitaris augmenten gairebé un 30% a Tarragona i l’Ebre

Notícia següent

Un equip de treball de l’Associació ATRA treballarà amb les persones que viuen al carrer a VNG

Notícies relacionades