Dilluns, 3 de juny de 2024
És notícia

Tot a punt per a la I Tàrraco Aquatló

Avatar photo
Començarà des de la platja de l’Arrabassada i aplegarà més de 200 esportistes d’arreu de Catalunya

Aquest matí a les 10.00h a la platja de l’Arrabassada s’ha presentat la primera edició de la TÀRRACO AQUATLÓ, una prova esportiva emmarcada dins del calendari de competició de la  Federació Catalana de Triatló, i que aplegarà més de 200 esportistes d’arreu de Catalunya. 

La prova combina dues disciplines: la natació en aigües obertes i la cursa a peu, i hi participaran  esportistes de totes les edats entre les categories benjamina i absoluta. Hi haurà diversos recorreguts, segons la categoria: la natació es desenvoluparà sempre a la Platja de l’Arrabassada, mentre que la cursa a peu serà pels voltants d’aquesta arribant a la Platja del Miracle en la distància més llarga. 

Durant la seva presentació, el president del CN Tàrraco, Alex Jerez, ha destacat que després de  60 anys i amb una secció forta de triatló, “enguany ens aventurem a muntar un aquatló a la platja  de l’Arrabassada com a punt idíl·lic per a la pràctica esportiva”. El President ha remarcat que a  Tarragona no es fa cap prova d’aquestes característiques i aquesta en serà la primera. 

El Conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Sr. Berni Álvarez, ha felicitat al Club per a la  iniciativa de portar un Aquatló a la ciutat i ha destacat que, “gràcies a clubs com el CN Tàrraco, la  ciutat té cada vegada té més agenda esportiva, perquè els clubs que són la base perquè l’activitat  esportiva creixi” i ha anunciat que, aquest estiu, hi ha molta activitat programada de diferents  pràctiques esportives. 

Pere Mallafré, Coordinador Esportiu del CN Tàrraco ha convidat a la ciutadania a venir a veure la  prova, “hi haurà molt nivell ja que puntua per la Copa Catalana i pel Jove Aquatleta Complet”. El  coordinador ha explicat que, amb aquesta nova prova, el Club vol apropar l’Aquatló als i les  esportistes de la ciutat. Encara hi ha temps per apuntar-se, les inscripcions estaran obertes fins  dijous. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Morell convida a participar en un curs de primers auxilis per a nadons i infants

Notícia següent

Un terratrèmol de magnitud 4,1 sacseja les comarques de Lleida

Notícies relacionades