Els pilots de l’equip Bravo3 de Repsol es preparen per l’exhibició aèria de dissabte

Avatar photo

Aquest divendres han realitzat les pràctiques habituals

El balcó del Mediterrani tornarà a ser espai de trobada per a centenars de tarragonins aquest dissabte per veure en directe i de prop les acrobàcies dels pilots de l’equip Bravo3, de Repsol. L’espectacle, que començarà a les 18 hores, necessita una presa de mides prèvies i això és el que han fet els seus protagonistes, acompanyats del pilot català Àlex Balcells i de l’equip Jacob 52, que també els acompanyaran en una edició especial en motiu dels Jocs del Mediterrani.

Enguany serà a la tarda per evitar les molèsties del sol. Des de l’organització esperen que la pluja prevista per aquest cap de setmana no espatlli l’esdeveniment, que ja arriba a la seva sisena edició.

Prometen tot un espectacle

Anselmo Gámez, Cástor Fantoba i Àlex Balcells han explicat que tenen prevista una actuació “molt dinàmica” i “bastant més atractiva” que l’any passat, de la qual en serà una variació. Els seus vols en formació també els fan passar bones estones a ells: “Volar a Tarragona sobre el mar és una preciositat”, han afirmat.

L’escenari, el balcó del Mediterrani, és també desitjat per a molts pilots. “És perfecte perquè està elevat, és idoni per nosaltres i pel públic”, han assegurat. Tot plegat un any més es desenvoluparà amb una narració especial i amb música de fons.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cunit celebra el primer Festival FutbolNet

Notícia següent

Ensurt a la botiga de roba “Flechazo” per un conat d’incendi

Notícies relacionades