Igualada manté el projecte d’orientació educativa ‘Tu si que vals’ a l’estiu

Avatar photo

El servei ha assessorat l’alumnat de quart d’ESO, batxillerat, PFI i cicles de formació professional en la seva tria educativa

El projecte d’orientació educativa per als joves de la ciutat “Tu si que vals” tindrà  continuïtat durant els mesos de juny i juliol. Aquest servei ha estat present en diferents  instituts de la ciutat durant el curs escolar, orientant a l’alumnat de quart d’ESO,  batxillerat, PFI i cicles de formació professional en la seva tria educativa, donant suport  en el procés de transició i ajudant trobar la seva identitat i vocació. També ha estat  present en l’equipament juvenil “La Kaserna” una tarda a la setmana, atenent la  resta d’alumnat igualadí.  

Per segon any consecutiu, el servei d’orientació ha estat un èxit. Joves, famílies i  centres educatius posen de manifest la necessitat de rebre una bona orientació educativa que acompanyi a crear un itinerari formatiu adequat i que parteixi de les necessitats i inquietuds del mateix alumnat. Durant aquests mesos s’ha atès a un total de 745 joves i s’han fet un total de 1096 atencions, superant les de l’any passat, i  denotant la importància i utilitat del servei.  

 

El servei romandrà obert durant tot el mes de juny i juliol per atendre a totes aquelles  joves que no entrin als estudis postobligatoris desitjats o tinguin dubtes sobre quins  estudis escollir pel curs vinent. Els i les joves poden demanar cita a l’orientadora per correu electrònic a [email protected] o WhatsApp al 662 17 21 94. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa acollirà el dies 15, 16 i 17 de juny el VI Congrés Català de Filosofia

Notícia següent

Andreu Martín, un dels millor posicionats per liderar la llista tarragonina del PSC a les generals

Notícies relacionades