Inscripcions per als programes d’ocupació juvenil de Sant Joan Despí

Avatar photo

Les contractacions es faran mitjançant dos programes d'ocupació juvenil: el Work Experience i el Treballa a l'Estiu

L’Ajuntament de Sant Joan Despí obre del 15 al 19 de maig les inscripcions per a la contractació d’una trentena de joves que treballaran durant l’estiu fent tasques a la via pública i en diferents departaments municipals. Les contractacions es faran mitjançant dos programes d’ocupació juvenil: el Work Experience i el Treballa a l’Estiu.

 

D’una banda, el programa d’ocupació juvenil Work Experience s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys que hagin finalitzat una formació professionalitzadora des de l’any 2019 o que tinguin pendent de finalitzar-la aquest any 2023 (entenent per formació professionalitzadora els cicles formatius, graus universitaris, màster o certificats de professionalitat). Les persones seleccionades treballaran donant suport als departaments d’Arxiu Municipal, Polítiques Socials, Urbanisme, Medi Ambient, Comunicació, Joventut, Promoció Associativa, Esport, Oficina d’Atenció a la Ciutadania i Bilbioteca, amb contracte de l’1 al 31 de juliol.

 

D’una altra banda, el programa d’ocupació juvenil Treballa a l’Estiu busca joves d’entre 18 i 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada. Les persones seleccionades treballaran de l’1 al 31 de juliol fent tasques d’informació i fent tasques de dinamització per trencar la bretxa digital (informació i suport per millorar l’accés de la ciutadania a les tecnologies de la informació).

 

Els programes Work Experience i Treballa a l’Estiu faciliten una primera experiència laboral al jovent i que obtinguin uns ingressos que contribueixin a l’economia familiar. Alhora, poden conèixer com es treballa en una administració pública local. Mitjançant tots dos programes, aquest any l’Ajuntament contractarà un màxim de 30 joves per treballar durant l’estiu.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Marc Solsona: “A Mollerussa no tenim un problema de seguretat, estem per sota la mitjana de l’índex delinqüencial”

Notícia següent

ERC Sitges es compromet a construir un Nou Centre d’Atenció Primària

Notícies relacionades