El Morell i Ecoplanta s’alien per promoure l’ocupació al municipi

Avatar photo

Es tindran en compte col·lectius com joves menors d’una edat determinada, persones amb més d’una edat determinada, aturats de llarga durada o persones en risc d’exclusió social

L’Ajuntament del Morell i Ecoplanta han signat un conveni per tal de fomentar l’ocupació al municipi, tant a l’hora de construir com de posar en marxa la iniciativa empresarial. El compromís s’ha formalitzat en una trobada, celebrada ahir dijous, a la qual van assistir l’alcalde del Morell, Eloi Calbet, i la regidora de Promoció econòmica i d’Ocupació i formació, Mònica Casas, per part del consistori; i Adolfo Vozmediano, gerent sènior del projecte Ecoplanta i Javier Sancho, director del complex industrial de Repsol a Tarragona, per part de l’empresa.

 

Així, a través del Servei d’Ocupació Municipal, Ecoplanta i Ajuntament treballaran conjuntament per tal de promoure l’ocupació de morellenques i morellencs, sempre que els perfils s’ajustin als requisits demandats per l’empresa. També es tindran en compte col·lectius com joves menors d’una edat determinada, persones amb més d’una edat determinada, aturats de llarga durada o persones en risc d’exclusió social, entre altres.

 

Alhora, el consistori donarà tota mena de facilitats a Ecoplanta per tal de dur a terme accions formatives al municipi, de cara a participar en els seus processos de selecció de personal.

 

El projecte d’Ecoplanta és finançat per la Unió Europea, que ha valorat –entre altres coses– la seva contribució a l’assoliment dels objectius de descarbonització contemplats per les normatives europees.

 

“Estem molt satisfets d’aquest compromís, ja que, més enllà de l’oportunitat que suposa que una empresa d’aquestes característiques s’instal·li al nostre municipi, es pot convertir també en una oportunitat laboral per a moltes morellenques i morellencs”, destaca l’alcalde, Eloi Calbet.

 

“Està clar que volem col·laborar en tot allò que sigui possible per tal que les dues parts ens puguem beneficiar de totes les sinergies que es puguin crear”, afegeix la regidora Mònica Casas.

 

Finançat per la Unió Europea. Les opinions i els punts de vista expressats només  comprometen el seu(s) autor(s) i no reflecteixen necessàriament els de la Unió  Europea o els de l’Agència Executiva Europea de Clima, Infraestructures i Medi  Ambient (CINEA). Ni la Unió Europea ni CINEA no poden ser considerats responsables d’ells.

 

Per la seva part, Adolfo Vozmediano, gerent sènior del projecte Ecoplanta, ha manifestat que “la signatura d’aquest conveni és una mostra de la vinculació d’Ecoplanta i dels seus socis, Enerkem i Repsol, amb el municipi del Morell i és també un exemple més del nostre compromís amb el territori en què desenvolupem les nostres activitats”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou iniciarà la reforma i adequació de les instal·lacions de la piscina municipal

Notícia següent

La Diputació ampliarà les subvencions per impulsar nous projectes

Notícies relacionades