Mor una nena de 2 anys oblidada al cotxe durant 9 hores

Avatar photo

El pare va oblidar deixar-la a la guarderia i va marxar a treballar, deixant la nena tancada dins el cotxe

Una nena de 2 anys ha mort després d’estar-se 9 hores al cotxe mentre el seu pare treballava. Pel que sembla, l’home va oblidar-se de deixar-la a l’escola bressol i va marxar a treballar deixant-la tancada al cotxe.

Els fets van ocórrer el passat 12 de novembre al Japó, a la ciutat d’Osaka. Un home de 33 anys va sortir de casa al voltant de les 8 h del matí per anar a treballar amb els seus tres fills.

A dos dels nens els va deixar a les seves respectives escoles, però l’home va oblidar-se de la Seira, la seva filla petita, a qui havia de deixar a la guarderia.

L’home va marxar a treballar i quan va sortir, 9 hores després, va anar a buscar-la a l’escola. Allà li van dir que la nena mai va arribar, motiu pel qual ell va anar al cotxe i se la va trobar morta.

El pare de la petita la va portar a l’hospital per veure si podien salvar-la, però els metges ja no van poder fer res per ella.

Es desconeix encara si la nena va morir de calor, per falta d’aire o per altres motius. Segons l’Agència Meteorològica del Japó, la ciutat d’Osaka va estar gran part del dia amb temperatures superiors als 20 °C.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La coreògrafa Sol Picó porta el seu espectacle ‘Malditas plumas’ a Cervera

Notícia següent

Cerdanyola recupera el blues amb nous escenaris

Notícies relacionades