Denuncien que una veïna té atemoritzat Sant Pere i Sant Pau

Avatar photo

"Hi ha nens, gent que treballa, gent malalta... No es pot viure així"

La Guàrdia Urbana davant l’edifici | FOTO: Roxana Anays (Facebook)

Una veïna de Sant Pere i Sant Pau ha denunciat a través d’un grup de Facebook la difícil situació que viu des de fa un temps.

Roxana ha explicat a través d’una publicació que cada dia suporten accions d’una veïna que acaben amb l’arribada d’ambulàncies o la policia.

Segons detalla, una dona que té un nen d’uns 7-8 anys sempre forma escàndols a l’edifici. “Sempre va beguda”, afegeix la Roxana, i assegura que no hi ha dia que la dona no tiri petards, cridi o doni cops de puny a les portes.

 

Les situacions es repeteixen cada dia

La Roxana demana “que algú faci justícia” perquè cada dia arriba la policia, però la situació no canvia. “No pot ser, tenim nens petits, la gent va a treballar i no pot dormir, espanta els nens, fins i tot el seu fill…”, afirma.

Afegeix que també hi ha gent gran a l’edifici, gent malalta del cor o altres patologies. Segons ella, no es pot viure tranquil ni a “la teva pròpia casa”.

Alguns veïns han donat la raó a la Roxana des de la mateixa publicació de Facebook i insisteixen en el fet que la dona que provoca aquest malestar podria necessitar ajuda psicològica.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El barber de Lleida que talla el cabell a l’alcalde Miquel Pueyo

Notícia següent

280 alumnes participen a la campanya Fem Salut de Roses

Notícies relacionades