El Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona es podrà gaudir fins dissabte

Avatar photo

Aquest dijous serà el torn de la pirotècnia Zarzoso (Castelló), divendres dispararà Mediterráneo (València) i el certamen el tancarà dissabte la francesa Mille et une Étoiles

Centenars de persones han tornat a gaudir aquest dimecres a la nit del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona. Després de dos anys de suspensió a causa de la pandèmia, la pirotècnia Gironina (València-Catalunya) ha iniciat la 30a edició, que s’allargarà fins dissabte, amb una actuació que ha satisfet els assistents a la platja del Miracle. Aquest dijous serà el torn de la pirotècnia Zarzoso (Castelló), divendres dispararà Mediterráneo (València) i el certamen el tancarà dissabte la francesa Mille et une Étoiles. El veredicte es coneixerà diumenge al migdia.

A dos quarts d’onze en punt la pirotècnia Gironina ha iniciat la seva participació. Una actuació que ha durat disset minuts i que ha anat creixent en intensitat. Combinant colors vius al cel i sobre el mar la companyia s’ha guanyat el públic, que ha ovacionat les diferents escenes plantejades. Malgrat això, la pluja de la tarda i la fresca que ha fet al vespre ha fet que hi hagués menys espectadors del previst i del que era habitual en una cita que és un clàssic de l’estiu a la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ÚLTIMA HORA: Busquen un banyista desaparegut a la costa catalana

Notícia següent

La Diputació de Girona invertirà 5,7 MEUR per desplegar la fibra òptica a la demarcació

Notícies relacionades