Viola la seva filla menor d’edat, li deixa embarassada i li fa avortar 3 cops

Avatar photo

El primer avortament va ser amb 18 setmanes de gestació, quan la menor tenia 13 anys

Condemnat un home per abusar sexualment de manera continuada de la seva filla petita, deixar-la embarassada i fer-la avortar tres cops.

La víctima, filla legal de l’acusat i la seva dona per reconeixement realitzat a Bolívia, encara que en realitat és germana biològica de la dona del processat, va arribar a Espanya l’agost del 2010, amb autorització de residència temporal per reagrupació familiar, segons la sentència de la Audiència ara confirmada.

La jove residia amb els seus pares legals i els seus dos germans al domicili familiar, on el processat, de manera habitual, mantenia relacions sexuals completes amb la víctima en contra de la seva voluntat, explica la resolució judicial ratificada, facilitada per fonts del TSJCyL aquest dimarts 14 de juny.

Aquests fets es produïen al domicili familiar, aprofitant que no es trobava a la vivenda la resta de la família i, cada vegada que passaven, l’encausat vencia la voluntat de la menor valent-se de l’ascendència que tenia sobre aquesta per la seva edat i perquè era el seu pare, del qual la jove depenia, i perquè la deia que la compraria allò que necessités.

Com a conseqüència d’aquestes relacions sexuals completes, la jove es va quedar embarassada tres vegades del processat, que va portar a avortar la menor a una clínica, manifestant que els embarassos se’ls havia provocat un suposat nuvi i on, després de signar l’acusat els consentiments informats per a la cirurgia, li van practicar a la víctima tres avortaments.

El primer va ser dut a terme el 2014, amb 18 setmanes de gestació, quan la menor tenia 13 anys; el segon el 2016, amb 14 setmanes de gestació quan la jove tenia 15 anys; i el tercer el 2017, amb 6 setmanes de gestació, quan tenia 15 anys.

La mare legal de la menor, esposa de l’acusat, no va saber res dels embarassos, ni dels avortaments practicats a la víctima. Aquests fets van cessar el març de 2020, coincidint amb el confinament familiar al domicili derivat de la pandèmia de la covid .

El novembre de 2020, la tutora de l’Institut on la nena cursava els seus estudis va observar que estava estranya, davant el que va insistir a preguntar-li què passava i, encara que al principi no va voler explicar res, el 2021 va explicar el que va passar i després va presentar denúncia.

La sentència de Valladolid va condemnar el processat per un delicte continuat d’abusos sexuals amb penetració vaginal sobre menor de 16 anys i amb prevaliment a catorze anys de presó.

També va imposar la prohibició d’aproximar-se a la víctima a menys de 300 metres, a qualsevol lloc on es trobi, així com respecte del seu domicili, lloc de treball i qualsevol altre que hi sigui freqüentat; i la prohibició de comunicar-se amb ella víctima per qualsevol mitjà de comunicació o mitjà informàtic o telemàtic, contacte escrit verbal o visual.

Aquestes prohibicions es van establir per temps de 19 anys (cinc anys superior a la durada de la pena de presó). La condemna també fixo la inhabilitació especial per a l’exercici dels drets de la pàtria potestat, tutela, curatela, guarda o acolliment per temps de cinc anys i la inhabilitació especial per a qualsevol professió, ofici o activitats, siguin retribuïts o no, que comporti contacte regular i directe amb persones menors d’edat, per temps de 19 anys.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Solsona homenatja els donants de sang amb una obra permanent

Notícia següent

Un home es desploma sobtadament en mig del carrer a Tarragona

Notícies relacionades