ÚLTIMA HORA: Troben mort un nen de 9 anys en una bassa a Terrassa

Avatar photo

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats ahir al vespre, a les 20.33 hores, que un menor no havia sortit de l’aigua d’una bassa, a l’exterior del camp de golf de Terrassa.

Ràpidament es va activar un dispositiu de recerca, coordinat per Bombers de la Generalitat, amb un total d’11 dotacions, entre les quals efectius de la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i del GROS (Grup de Suport Operatiu) amb el sanitari del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). També s’hi van desplaçar 16 unitats dels Mossos d’Esquadra, amb la unitat subaquàtica, submarinistes i efectius dels Bombers de Barcelona, efectius de la Policia Local de Terrassa i 3 unitats del SEM.

L’operatiu es va coordinar per rastrejar tota la bassa per sectors. A les 00.36 hores els subaquàtics dels GRAE informaven que el cos, sense vida del menor, havia estat localitzat. Es tracta d’un nen de 9 anys que s’estaria banyant a la bassa amb 3 companys més. Fins al lloc també s’hi va desplaçar l’equip de psicòlegs del SEM.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Abusa sexualment de la seva filla de 13 anys

Notícia següent

ÚLTIMA HORA: Troben mort un nen de 9 anys en una bassa

Notícies relacionades