L’Espai Jove Joan Amades ofereix un punt d’estudi per a joves

Avatar photo

S’ofereixen taules grans, wifi gratuït, espais per connectar el portàtil, ordinadors per fer treballs. És obert de dilluns a divendres de 16 a 19 h

L’Espai Jove Joan Amades de Manresa ofereix un espai d’estudi per als joves de la ciutat que ho necessitin. Cada tarda de dilluns a divendres de 16 a 19 h es posa a disposició de totes les persones  joves un espai per estudiar, per fer deures, treballs en grup o individuals, llegir, etc.

S’ofereixen taules grans, wifi gratuït, espais per connectar el portàtil, ordinadors per fer treballs. S’ofereix suport puntual de les dinamitzadores de l’Oficina Jove del Bages, per resoldre possibles dubtes, i també suport en l’escaneig de documents, acompanyament en l’enviament de documentació, etc. Aquest servei és gratuït i d’entrada lliure sense cita prèvia.

Amb aquest servei es vol incentivar l’estudi dels joves de la ciutat a espais acollidors i amb les condicions adequades, complementaris als que s’ofereixen ja a les diferents biblioteques de la ciutat.

Es requereix l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic a l’entrada, i també se segueixen les mesures preventives de ventilació i control de nombre de persones a les taules disponibles.

Per qualsevol dubte també es pot contactar amb l’Oficina Jove del Bages a [email protected] o al telèfon 676 66 41 42.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Creixen els programes de suport educatiu Èxit, Speak Up i Tangram

Notícia següent

L’Ajuntament de L’Hospitalet apropa a les famílies informació sobre salut mental

Notícies relacionades