Circula begut i amb marihuana, aparca en una parada de bus i intenta fugir de la policia

Avatar photo

El vehicle mancava de segur i tenia la ITV caducada

La policia ha identificat a un conductor que circulava sota la influència de l’alcohol i substancies estupefaents, de manera irregular i que, després d’aparcar el seu turisme en una parada d’autobús, va intentar fugir corrent en adonar-se dels agents, que li van confiscar també un cabdell de marihuana.

L’home, investigat no detingut per un suposat delicte en contra de la seguretat viària i per donar positiu en drogues, va ser requerit a les 00.30 hores en l’Avinguda Pedro San Martín de Santander, per a la realització de la prova de l’alcoholèmia.

Moments abans, els agents li havien observat conduint de manera irregular pel carrer Sant Ferran, la rotonda de Quatre Camins i la pròpia Avinguda Pedro San Martín, on va estacionar el seu cotxe en una parada d’autobús. I encara que va intentar fugir, va ser ràpidament interceptat.

La prova va ser positiva, en superar en més del triple la taxa d’alcohol. També se li va realitzar la de substàncies psicotròpiques i/o estupefaents, llançant resultat positiu en THC. I se li va confiscar un cabdell d’una substància, suposadament marihuana.

Finalment, el vehicle va ser denunciat administrativament per mancar de l’assegurança obligatòria en vigor i per tenir la ITV caducada. Va ser retirat per una grua al dipòsit municipal de Ojaiz.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre aconsegueix la certificació ‘Biosphere’

Notícia següent

CONFIRMAT: Tornada presencial a les aules el 10 de gener

Notícies relacionades