Constantí posa en marxa un Punt d’Autoocupació per a persones en risc d’exclusió social

Avatar photo

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Formació i Treball en el marc del programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”

Constantí posarà en marxa un Punt d’Autoocupació Incorpora per ajudar persones en risc d’exclusió social que volen emprendre un negoci o treballar com a autònomes. Aquest dilluns 22 de novembre s’ha fet la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Constantí i la Fundació Formació i Treball-Delegació de Tarragona en el marc del programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i de la coordinadora de Formació i Treball-Delegació de Tarragona, Idoia Jiménez

A través del Punt d’Autoocupació Incorpora s’ofereix un servei de suport i acompanyament a l’autònom/emprenedor abans, durant i després de la creació de la pròpia empresa o de la seva activitat econòmica. Té com a missió fomentar la inclusió social i laboral mitjançant l’activitat emprenedora i d’autoocupació, especialment dirigida a les persones que es troben en una situació laboral precària o d’exclusió social, o en risc de patir-la.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, informarà a tots els/les usuàries que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o d’autoocupació dels serveis que ofereix aquest Punt d’Autoocupació. De la seva banda, la Fundació Formació i Treball facilitarà la presència d’un/a tècnic/a especialista que atendrà els usuaris o usuàries interessats en aquest servei.

La durada del conveni de col·laboració serà d’un any i es podrà prorrogar anualment, previ acord de les parts.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Ametller Origen obre una nova botiga a Andorra la Vella

Notícia següent

Sant Pere de Ribes celebra el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Notícies relacionades