Ametller Origen obre una nova botiga a Andorra la Vella

L’establiment, ubicat al carrer Na Maria Pla, és el primer que la firma catalana tindrà fora dels grans magatzems

Després de l’èxit que l’espai de frescos  d’Ametller Origen ha registrat durant els darrers cinc anys a la secció d’alimentació dels  grans magatzems Pyrénées, la firma catalana i el Grup Pyrénées han decidit ampliar la  seva aliança amb l’obertura, aquest dijous 25 de novembre, d’una botiga independent  al carrer Na Maria Pla, a la parròquia d’Andorra la Vella.  

L’establiment, de 500 metres quadrats i que dóna feina a una desena de persones, està  situat a l’altura de l’hotel Plaza. Ofereix una selecció de les millors fruites, verdures i  plats preparats de la marca, que es caracteritza per comercialitzar productes frescos de  màxima qualitat, la majoria dels quals han estat cultivats, elaborats i seleccionats per la  pròpia companyia.  

El nou espai Ametller Origen és el primer que la marca té de manera independent al país  i representa un pas en la seva expansió al Principat d’Andorra. Al 2016 el Grup Pyrénées  va tancar un acord amb la firma catalana d’alimentació per crear una empresa conjunta  i gestionar plegats la seva presència a Andorra.

Coincidint amb l’obertura d’aquest nou establiment, els clients que facin una compra  rebran l’obsequi d’una bossa reutilitzable d’Ametller amb una pinya (fins a esgotar  existències).