L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell de Mollerussa reprèn les visites amb una renovada oferta pedagògica

Escolars i particulars poden conèixer la transformació del secà al regadiu i la importància que va suposar a la zona

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell (ECCU) ha reprès les visites a escoles i particulars després de les restriccions per la covid-19 amb una renovada oferta pedagògica i educativa.
A l’espera de les obres de remodelació de la sala d’exposicions temporals, a la visita guiada del museu s’ha reincorporat la història de la part humana dels canals d’Urgell amb una sèrie de personatges que narren com l’arribada de l’aigua a l’anomenat ‘Clot del Dimoni’ va transformar la vida de les persones que hi habitaven.
A més, la visita guiada per als més petits va a càrrec de l’Isidor, el viatger en el temps que els acompanya durant el viatge pel museu i els explica la transformació del secà al regadiu amb la construcció dels canals d’Urgell.
Una altra novetat és la col·laboració entre la plataforma Canal Viu i la Fundació Canals d’Urgell. A l’oferta educativa elaborada per la Fundació Canals Urgell per complementar les visites a l’ECCU, aquest curs s’han afegit les visites naturals que ofereixen les associacions de la Plataforma Canal Viu per així enriquir tota l’oferta que es pot dur a terme no només al museu sinó al territori Canal.

El museu, ubicat als baixos de la Casa Canal a Mollerussa, està obert de les vuit del matí a les tres de la tarda i cal fer reserva prèvia al telèfon 973 603 997 o al correu electrònic [email protected]. El preu de l’entrada general és de 4 euros, i de 3 euros la reduïda.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les nits més terrorífiques arriben a Salou amb el Passatge del Terror: ‘La Maledicció de la Masia’

Notícia següent

Mor després de ser evacuat en helicòpter per caure al mar

Notícies relacionades