Joan Miquel Oliver inaugura el Cruïlla XXS 2021

El cantant ofereix un concert centrat en 'Surfistes en càmera lenta' amb altres cançons de la seva discografia

El cantant i guitarrista Joan Miquel Oliver ha donat aquest dijous el tret de sortida al Cruïlla XXS 2021 en un concert al Disseny Hub davant de 250 persones. El membre d’Antònia Font, grup que tornarà a l’escenari per l’edició del 2022 del Primavera Sound, ha ofert un concert centrat en el disc ‘Surfistes en càmera lenta’, que ha acompanyat d’altres cançons de la seva discografia. En declaracions a l’ACN, Oliver ha descrit l’actuació d’aquest vespre com un “festival convertit en concerts solts” i “avui tenim aquest espai tan bonic per donar-li una volta més a ‘Surfistes en càmera lenta'”, ha dit fent referència a l’escenari que s’ha ubicat al Disseny Hub.
Oliver ha tornat a actuar a Barcelona, on fa menys de dos mesos va presentar la seva gira per celebrar el quinzè aniversari del treball discogràfic ‘Surfistes en càmera lenta’, el primer que va fer en solitari, a l’escenari de la sala Barts en el marc del Guitar Bcn.

El cantant ha apuntat que ‘Surfistes en càmera lenta’ és un disc molt curt i el concert es complementa amb la seva discografia, tot i que se li dona més importància a ‘Surfistes en càmera lenta’. “Les cançons del disc estan més elaborades i transformades”.

El guitarrista ha manifestat que és “un privilegi” inaugurar el Cruïlla XXS d’enguany. “Hi ha molta expectativa i la veritat és que estic molt content d’aquesta gira que no sabíem com aniria i tenim 20 dates més per endavant”.

Cruïlla XXS

El Cruïlla XXS seguirà fins al 25 de juliol en tres escenaris emblemàtics de la ciutat: l’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Damm i el Disseny Hub. Hi passaran uns 50 artistes amb noms com Ana Torroja, Victor Manuel, l’espectacle Maestro, Miss Caffeina, Ismael Serrano, Miquel Serra, Cepeda, Zoo, Rels B, Brigitte Laverne, Sofia Ellar i Rodrigo Leäo.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els treballadors del 112 faran vaga durant la revetlla de Sant Joan

Notícia següent

Mataró descentralitza Les Santes

Notícies relacionades