Santa Tecla ja té ampolla de vermut Yzaguirre

Avatar photo

Josep Fèlix Ballesteros afirma que la promoció de l’ampolla no és fer promoció de begudes alcohòliques, sinó donar suport a les empreses locals i als productes de quilòmetre zero

Aquest matí s’ha presentat l’ampolla de vermut Yzaguirre amb l’etiqueta commemorativa de les festes de Santa Tecla. L’etiqueta porta el cartell de les Festes il·lustrat; «una etiqueta bastant carregada però molt bonica, que representa totes les entitats folklòriques de la ciutat», afirma Gregori Luengo, representant del departament d’exportació d’Yzaguirre.

Luengo ha recordat que fa molts anys que vermut Yzaguirre col·labora amb les festes de Santa Tecla i és la imatge del vermut de les festes. Fa èmfasi, també, en el consum moderat i responsable de la beguda per l’adient gaudi de la festa major.

Segons l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, la promoció de l’ampolla no és fer promoció de begudes alcohòliques, sinó, dins del marc de les festes de Santa Tecla, donar suport a les empreses locals i als productes de quilòmetre zero. «Yzaguirre és un producte de la terra, autòcton, amb èxit i amb una gran acceptació social». Ballesteros ha afirmat que és una mostra d’identitat de la festa poder tenir el cartell associat a una beguda tan popular i «tan obligada dins de qualsevol casa de la nostra ciutat en dies de festa i de no festa, que és fer el vermut».

Es farà una tirada de 2.000 ampolles amb etiqueta de Santa Tecla, que es podran trobar als establiments habituals de venda de vermut Yzaguirre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les Borges recorda en un acte el jove de la localitat mort en accident de trànsit a l’N-240

Notícia següent

La policia espanyola desarticula una organització dedicada al tràfic d’heroïna a Barcelona

Notícies relacionades