Baixen les persones ingressades per covid a planta

Avatar photo

El nombre de persones hospitalitzades per covid a Catalunya porta una setmana seguida de descens després d’haver arribat a un pic de 3.061 pacients el diumenge 24 de gener.

El nombre de persones ingressades en ucis, però, encara no ha començat baixar i dissabte es va elevar a 730, segons les dades publicades ahir al portal DadesCovid de la Generalitat.

Amb aquesta situació als hospitals, el Departament de Salut va defensar ahir que les restriccions actuals hauran de prolongar més enllà de el 7 de febrer, dia en què expiren.

Les dades que es registren ara són conseqüència de l’increment de contagis ocorregut durant el Nadal i del descens iniciat amb l’adopció de noves restriccions a partir del 7 de gener. La reducció de contagis des del dia 7 va comportar un descens de nous diagnòstics en la setmana següent i un descens posterior de nous ingressos en hospitals.

Atès que els casos greus de covid solen requerir cures intensives entre dues i tres setmanes de mitjana, a les ucis han entrat més pacients dels que han sortit al llarg de tot el mes de gener.

S’espera que aquesta situació es reverteixi des de principis d’aquesta setmana i que el nombre de pacients ingressats en ucis comenci a baixar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salut vol allargar les restriccions

Notícia següent

Un home apallissa a la seva dona perquè li molestaven els seus roncs

Notícies relacionades