L’ajuntament de Montblanc amb la Marató de TV3

Avatar photo

Aquest any, les activitats previstes pel desembre es traslladaran a principis del 2021, pendents de l'evolució de la pandèmia

Un any més, tindrà lloc la Marató de TV3 que aquest any tractarà de la COVID-19. Des de fa anys, l’Ajuntament de Montblanc col·labora en la recaptació de fons per a aquest esdeveniment solidari.

Aquest any, però, des de la regidoria de salut s’ha decidit que, per aquest desembre, no es desenvoluparan actes que puguin implicar un augment dels contactes socials. Tanmateix, s’instal·larà una urna a l’entrada de l’Ajuntament, per tal que tots els montblanquins que vulguin puguin fer un donatiu.

Segons el regidor Santi Porta “si a principis de l’any 2021 la situació pandèmica és favorable” es durien a terme activitats formatives a l’aire lliure, amb petits grups i prenen totes les mesures sanitàries necessàries. Segons el regidor “aquests propers quinze dies hem de ser molt cautelosos i, així, poder celebrar un Nadal amb certa tranquil·litat”.

Per tant, a partir de dilluns, tots aquells interessats, podran fer una aportació econòmica a l’urna que s’instal·larà a l’ajuntament i, si la situació pandèmica ho permet, els mesos de gener o febrer es desenvoluparien activitats per recollir fons per a la Marató d’aquest any.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una residència a Cervera detecta una trentena de positius

Notícia següent

Cubelles engega la redacció d’un pla de prevenció d’incendis forestals

Notícies relacionades