L’ajuntament de Salou destina 89.260 euros a ajuts escolars i educació

Avatar photo

Fins el 14 de desembre s’ha obert el període per sol·licitar les subvencions de transport escolar, activitats educatives dels centres educatius i AMPAS, i estudis universitaris, a través de la Seu Electrònica

L’àrea de Serveis Educatius de l’Ajuntament de Salou destina 89.260 euros en ajuts per a llibres i material escolar, escolarització a les llars d’infants, transport escolar, estudis universitaris i activitats dels Centres Educatius i AMPAS. Les famílies salouenques ja poden demanar aquestes subvencions pel curs 2019-2020.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha afirmat que “una de les nostres prioritats és atendre les necessitats educatives dels estudiants; i, en el context actual de pandèmia, volem que totes les famílies salouenques gaudeixin de les màximes facilitats i en les mateixes condicions per accedir a tot el material escolar necessari i poder desenvolupar activitats programades”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha assenyalat “la importància de ser al costat de les famílies amb fills en edat escolar en aquests moments de crisi”. Per aquest motiu deia, “des de la nostra àrea, atendrem totes les sol·licituds, tenint en compte la situació particular de cada nucli familiar i els requisits per optar als ajuts”.

“Algunes d’aquestes partides s’han incrementat per fer front a la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19”, ha afirmat la regidora. En total, l’àrea ha destinat 12.000 euros per a material escolar i llibres; 5.000 euros, per a l’escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys a les llars d’infants municipals; 7.000 euros per transport escolar; 10.260 euros per a estudis universitaris 2020; i 55.000 euros per a activitats dels centres educatius i AMPAS.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reus acorda amb els veïns millores en el servei de bus urbà a Fortuny i Montserrat

Notícia següent

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal reprogramen alguns dels espectacles

Notícies relacionades