L'Associació Cultural Més que Festa, guanyadora del 8è concurs de carrosses i comparses del carnaval 2020

Avatar photo

L’Associació Cultural Més que Festa, amb el seu “Carnaval Musical” ha estat la guanyadora del 8è Concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval 2020 que organitza la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i que està dotat amb un premi de 600 €. És el segon any consecutiu que aquesta agrupació s’endú el guardó, que s’elegeix entre els participants a la Rua de Carnaval.

En el segon i tercer premi, hi ha hagut un empat entre els Víkings del Club Esportiu el Mirall i els Espantaocells de la Colla La Faràndula. Cada una de les colles rebrà 300 euros.

D’altra banda, els lleidatans acomiaden avui la gran festa de les disfresses i la disbauxa que és el Carnaval, amb dos actes tradicionals com són la celebració de la Vetlla de les despulles de Pau Pi, el rei Carnestoltes, i el seguici fúnebre de l’Enterrament de la Sardina, amb la presència del tinent d’alcalde Jaume Rutllant i dels regidors Ignasi Amor i Marta Gispert.

Els participants fan el recorregut per plaça de la Sal, plaça Sant Joan, plaça Paeria i els carrers Major, Almodí Vell, la Palma, Lluís Besa i Escales de Sant Llorenç. Al vespre té lloc també la sardinada popular que organitza la Casa de Andalucía, amb la participació del tinent d’alcalde Paco Cerdà.

Total
0
Shares
Notícia anterior

Roda acomiada el Rei Carnestoltes

Notícia següent

El Museu Deu inaugura aquest divendres l’exposició “Santiago Padrós: redescobrint l’artista”

Notícies relacionades