Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Zapatero veu “històrica” la victòria del PSC per avisa que caldrà “dialogar” per formar Govern

Avatar photo
L’expresident acusa el PP de fer una “rebequeria” amb els resultats de les eleccions al Parlament

L’expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha considerat “històrica” la victòria del PSC a les eleccions al Parlament del passat diumenge però ha advertit que caldrà negociar amb la resta de formacions per formar Govern. “Per primera vegada no hi ha una majoria independentista, però caldrà dialogar amb totes aquestes sensibilitats i totes aquestes veus”, ha dit durant un acte del PSOE a Cadis.

L’exdirigent socialista ha assegurat que el PSOE no ha guanyat “per sentir l’alegria per derrotar els altres” sinó per “unir i servir”. “Hem tornat a demostrar que la paraula, el diàleg, la concòrdia, la reconciliació entre tots els catalans i de tots els catalans amb Espanya és fer la millor política i fer la millor política al servei de la democràcia i d’Espanya”, ha argumentat.

També ha criticat la “rebequeria” del PP després que el PSC hagi guanyat els comicis “pel bé de Catalunya i pel bé d’Espanya” i ha ironitzat sobre l’alegria dels populars pels seus resultats: “Nosaltres estem contents que estiguin contents sent quarts a Catalunya”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor una dona en caure des d’un segon pis

Notícia següent

Una calamarsada provoca un xoc entre 8 vehicles i deixa 5 persones ferides

Notícies relacionades