Martí Compte i Jan Butí nous Coordinador Territorial i President d’Assemblea de la JNC Vegueria del Penedès

El vilafranquí, Martí Compte, i el vilanoví, Jan Butí, prenen el relleu de l’organització juvenil a la Vegueria del Penedès després de dos anys de mandat amb el lideratge d’Oriol Bertran com a Coordinador i d’Albert Bonet de President d’Assemblea

0
157
Jan Butí i Martí Compte. Cedida
Cosum Gencat VERD (juny 2019) 728×90

Després del XXè Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya, a Reus, corresponia renovar tots els òrgans territorials de l’organització. Després d’un procés de primàries, on es van presentar dues candidatures, l’Assemblea territorial de la Vegueria va decidir atorgar la seva confiança al projecte encapçalat per en Martí Compte i en Jan Butí, amb prop del 80% dels vots. Totes dues parts coincideixen en dir que “existeixen visions diferents de com assolir el mateix objectiu, i és que el Penedès sigui un referent per l’organització i el país”.

Els principals eixos del pla de mandat, de la nova capdavantera penedesenca, es basen en reforçar-se internament, ajudant a créixer als municipis i les comarques; i en aconseguir més presència externa creant discurs propi, utilitzant les xarxes socials d’altaveu. A més,els joves nacionalistes sostenen que “s’ha de posar molt d’èmfasi en les eleccions municipals, i podem afirmar que el Penedès és un territori on es compta amb els joves; de fet, només cal veure les llistes dels diferents municipis del territori”.

FER UN COMENTARI