Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Visita institucional de la directora d’Ensenyament a Tarragona als centres d’Altafulla

Avatar photo

La directora ha volgut subratllar la implicació de l’equip docent i l’entorn humà a l’hora de liderar projectes educatius “molt potents”

La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Sílvia Rodes, ha visitat aquest matí les escoles de La Portalada i El Roquissar i l’Institut d’Altafulla. L’han acompanyat el regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas; la regidora de Participació Ciutadana, Montse Castellarnau, els responsables dels diferents centres educatius, i representants d’Inspecció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La visita ha estat marcada en tot moment per la cordialitat i la voluntat política de treballar conjuntament pel món local i copsar la realitat dels projectes i activitats que duen a terme els tres centres educatius. De fet, la directora dels Serveis Territorials a Tarragona ha explicat que una de les prioritats del departament són els projectes educatius i els professors que els encapçalen. En el cas concret d’Altafulla, ha volgut subratllar la implicació de l’equip docent i l’entorn humà a l’hora de liderar projectes educatius “molt potents”. Ho ha manifestat després de reunir-se amb els respectius equips directius, que li han donat a conèixer la metodologia de treball, el professorat, els punts forts dels seus centres i les dificultats amb què es troben.

El regidor d’Educació a l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas, ha aprofitat la visita de Rodes per avançar-li detalls sobre el projecte de construcció d’un gimnàs a l’escola La Portalada, en què l’edil altafullenc ha assegurat que treballaran amb la voluntat d’arribar a un punt de trobada entre ambdues administracions perquè sigui una realitat al 2018.

Jornada de Portes Obertes
La visita s’ha produït dies abans de l’inici de les jornades de portes obertes que es faran en els diferents centres per a les famílies de cara al curs vinent. La de la Portalada serà el proper divendres 10 de març, de 09:30 a 10:30h; i de 15:15 a 16:15h; i El Roquissar, el 28 de març, a les 10:30h amb cita prèvia al telèfon 977 65 19 69. I a l’Institut d’Altafulla, demà 8 de març, a les 17:30h, i adreçat a futurs alumnes d’ESO.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Més de 250 alumnes de Cambrils es converitran en guardians energètics

Notícia següent

Tàrrega rep la visita institucional del cònsol del Marroc

Notícies relacionades