Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Vila-seca en Comú vol revitalitzar el mercat

Avatar photo

La formació proposa, com a punt de partida, la creació d’un Pla Director del Mercat Municipal per establir un diagnòstic de la situació actual del servei, definir les grans metes a ser assolides i marcar terminis temptatius

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha anunciat que en el proper Ple Municipal defensarà una moció per revitalitzar el Mercat Municipal de Vila-seca. A grans trets proposen que l’Ajuntament de Vila-seca es comprometi a rehabilitar el Mercat Municipal per modernitzar la seva imatge, adequar les seves instal•lacions i impulsar el comerç local i de proximitat.

Per fer el primer pas els comuns plantegen iniciar els tràmits pertinents per tal d’elaborar un Pla Director del Mercat Municipal de Vila-seca que compti amb la participació dels paradistes i que inclogui l’actualització d’aquest servei, tant des de la perspectiva comercial com de dinamització, millora i manteniment de l’edifici. Segons els comuns, en el cas d’una institució pública responsable per la prestació de serveis a la població, un pla director és una eina que serveix per establir un diagnòstic de la situació actual del servei, definir les grans metes a ser assolides, establir metes de cobertura, i marcar terminis temptatius.

La formació vila-secana també considera pertinent treballar amb el Consorci de Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya. Aquest ens ha creat Elsmercats.cat com un actiu estratègic que, segons manifesten, “pot permetre desenvolupar actuacions d’impuls al mercat atès que el principal objectiu d’aquest programa és que els mercats municipals catalans siguin més forts, més competitius, tinguin una major visibilitat i millorin el seu posicionament en el sector de la distribució comercial”.

Des de formació manifesten que fa ja massa anys el Mercat Municipal de Vila-seca ve donant “clars símptomes d’una manca d’actualització a la realitat comercial per tal de poder ser competitiu i eficient en relació al seu entorn urbà”. Malgrat les dificultats, consideren “imprescindible desenvolupar accions i esforços per tal d’aconseguir l’actualització que aquest servei requereix, tant des de la perspectiva del seu pla comercial com de la seva dinamització ciutadana i també a través d’algunes millores del propi espai físic on s’ubica”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els mossos envien als jutjats dos casos de mutilació genital a menors del Camp de Tarragona

Notícia següent

Debat a Sant Pere i Sant Pau pel projecte d’obertura d’una mesquita

Notícies relacionades