Dissabte, 22 de juny de 2024
És notícia

Vila-seca en Comú sol·licita a Foment la conversió del baixador a estació ferroviària

Avatar photo

Consideren que l'actual baixador és insuficient per cobrir l'augment d'usuaris que genera l'increment d'expedicions

El Grup Municipal de Vila-seca a Comú ha sol·licitat al Ministeri de Foment la necessitat de convertir el baixador de Vila-seca en una estació ferroviària. Consideren que el actual baixador és insuficient per poder cobrir l’augment d’usuaris que implica l’increment d’expedicions que ocasiona l’entrada del nou traçat del Corredor del Mediterrani. “El municipi es converteix el municipi en un dels principals nusos ferroviaris de la província”, sostenen.

Els Comuns han sol·licitat que hi hagi venda directa de bitllets i millorar l’accessibilitat, la seguretat, el manteniment i la neteja. Consideren que aquests elements actualment són deficients i serà encara pitjor si no s’apliquen mesures correctores.

El Grup Municipal ha sol·licitat a Adif en reiterades ocasions millores ferroviàries al municipi rebent cas omís. És per això que han volgut elevar la petició al Ministeri de Foment, que, a partir d’avui, es dirà Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. També han comunicat aquesta petició a el Grup Parlamentari de Unidas Podemos.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Noemí Llauradó: “Som un govern molt cohesionat i amb un rumb molt clar i definit”

Notícia següent

Torredembarra rep una subvenció per realitzar accions contra el canvi climàtic

Notícies relacionades