Dimarts, 28 de maig de 2024
És notícia

Vila-seca en Comú proposa ubicar l’skatepark a la nova ciutat esportiva

Avatar photo

El grup municipal presentarà el proper divendres una moció, amb el suport del col·lectiu Free Ride BMX Addicts, per ampliar i reubicar el parc municipal

Vila-seca en Comú ha anuniciat que ha arribat a un acord amb els usuaris de l’skatepark del municipi per presentar una moció per traslladar i ampliar l’skatepark municipal ubicat al
polígon industrial Alba. Concretament, demanen canviar la ubicació de l’skatepark a una més propera al nucli residencial, com, per exemple, a la futura ciutat esportiva. També proposaran que el futur skatepark es realitzi amb la participació i els consells dels usuaris, tot afegint nous mòduls i que sigui òptim per a totes les disciplines: skaters, rollers, bmx i scooters.

Segons ha anunciat la formació, bona part de les reivindicacions del col·lectiu d’usuaris s’estan començant a complir. No obstant això, tant els usuaris com la formació municipalista, consideren imprescindible que, “a mitjà termini, es contempli un canvi d’ubicació, que es posin nous mòduls i que s’ampliï el parc fins als mil metres quadrats promesos al principi, indispensables per poder fer les exhibicions i competicions amb un mínim de qualitat”.

Així mateix, assenyalen que “qualsevol persona amb una mica d’idea d’urbanisme, hauria de comprendre que, per una qüestió d'equilibri i ordenació territorial, un equipament urbà d’aquest tipus no s’ha d’ubicar als afores de la zona industrial sinó en sòl residencial” Per aquest motiu, consideren que la futura ciutat esportiva seria un espai adequat.

Més enllà de la morfologia urbana, també consideren imprescindible el canvi de ubicació “per seguretat, perquè ho demanen els usuaris, perquè ho volen els seus familiars, perquè un noi es va trencar una cama i l’ambulància no sabia trobar la ubicació, perquè sabem que
hi ha usuaris que temeràriament creuen les vies per arribar abans, perquè està en una zona perillosa per poc transitada i perquè aquest tipus d’espai genera el mateix soroll i molèsties que qualsevol altre equipament esportiu i no cal ubicar-lo a les acaballes del polígon industrial.

La moció serà presentada el proper diviendres a la Casa Consistorial de l’Ajuntament de Vila-seca i es preveu l’assistència massiva dels usuaris de l’skatepark per donar suport a la proposta de la formació assembleària.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La comunitat musulmana de Ripoll torna a concentrar-se a les portes de l’Ajuntament

Notícia següent

Els Marsupialis seran els protagonistes del proper concert de Música a la Vila del Vendrell

Notícies relacionades