Dimecres, 24 d'abril de 2024
És notícia

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant destinen 128.000 € en un projecte de pavimentació

Avatar photo

Es tracta del carrer Nou del nucli antic de Masriudoms

A la darrera sessió plenària de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, del dia 9 de març, es va aprovar inicialment per unanimitat el projecte de pavimentació del carrer Nou de Masriudoms.

Els treballs previstos en aquest carrer estret, situat al nucli antic de Masriudoms, consistiran en la renovació del paviment, que no és homogeni i presenta deficiències i deteriorament pel pas del temps i l’ús continuat de vehicles; i en la renovació de la xarxa d’aigües residuals, de distribució d’aigua potable i de recollida d’aigües pluvials, així com en la preinstal·lació per soterraments dels serveis aeris d’altres companyies, com ara els de telefonia i electricitat; senyalització i mobiliari urbà.

Amb la remodelació d’aquest carrer, l’Ajuntament vol continuar el procés de reurbanització i millora del nucli antic del poble, que es va iniciar als carrers Major, Sant Pau, Sant Josep i de les Eres. Així, com en aquests carrers, s’ha projectat un carrer de prioritat invertida, és a dir, de prioritat per als vianants, amb un paviment de qualitat, de llambordins, peces prefabricades de formigó de mides petites per minorar les flexions a què és sotmesa la peça, i amb una rasant única.

L’objectiu és potenciar els itineraris de vianants, fer-los més atractius i còmodes, reduir el trànsit de vehicles per aquest carrer i ordenar els serveis. En definitiva, millorar el paisatge urbà i la qualitat dels paviments, per tal de guanyar funcionalitat, millorar-ne l’estètica i dotar el nucli antic d’una uniformitat visual.

El pressupost del projecte, redactat per CEDIPSA SL, és de gairebé 128.000 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es despengen les primeres plaques franquistes a Lleida

Notícia següent

Més de 230 persones celebren el Dia dels Voluntaris de Protecció Civil a Ripoll

Notícies relacionades