Una administració de Lleida reparteix 750.000 euros del segon premi de la rifa de Reis

Un altre establiment de la capital del Segrià també ha repartit part del primer premi

La responsable de l’administració 14 de Pi i Margall, de Lleida, amb un cartell que indica que ha venut el segon premi. ACN.
Lleida ha estat afortunada amb el sorteig del Nen per partida doble; l’administració de loteria número 13 de Baró de Maials, a Pardinyes, ha estat una de les que ha repartit el primer número, el 57.342, mentre que la del número 14 de Pi i Margall, ha venut una sèrie del segon premi, el número 21.816, repartint així 750.000 euros. Mentre la primera tenia la persiana baixada i no ha obert l’establiment, la segona, ha obert les portes per celebrar-ho i veure si algun veí agraciat passava per l’administració. Natatxa Colell, responsable de l’administració de Pi i Margall, ha dit que és la primera vegada que reparteix un premi important i que confia que els afortunats siguin gent del barri necessitada. Cada dècim del primer premi està premiat amb 200.000 euros, mentre que el del segon amb 75.000.
L’atzar ha volgut que les administracions de Lleida que han repartit la sort siguin veïnes, ja que es troben a poc més de 800 metres i 10 minuts a peu.

A les portes de les administracions hi havia poc ambient de celebració més enllà dels cartells indicant el número premiat. La de Baró de Maials no ha obert i la de Pi i Margall ha rebut algun veí que s’apropava per felicitar la propietària de l’administració. A migdia ja ha tancat per anar-ho a celebrar amb la família.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una administració de Mollet del Vallès reparteix 2 MEUR a la rifa de Reis

Notícia següent

Creix la venda de forfets al Pirineu de Lleida aquestes festes

Notícies relacionades