Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Últims dies per a presentar-se al concurs fotogràfic en memòria d’Albert Iturria

Avatar photo

Les fotografies han d'estar relacionades amb el dia a dia a Vila-seca

Fins al proper 31 d’octubre encara hi ha temps per a participar al concurs fotogràfic convocat per l’Ajuntament de Vila-seca en memòria del fotògraf local Albert Iturria.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d’edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre les quotidianitats a Vila-seca, el dia a dia del nostre municipi. Els premis per a la categoria d’adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s’estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 31 d’octubre al registre general de l’Ajuntament, a l’atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vila-seca ha convocat per cinquena vegada aquest concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys. Més informació al web.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Presentació institucional de l’exposició «600 Anys del poble gitano a Catalunya» a la biblioteca Pere Anguera

Notícia següent

Creu Roja i la Diputació de Tarragona prorroguen el conveni de cessió del tapís de Miró fins el 2028

Notícies relacionades