fbpx

Un tram de la línia de Ferrocarrils entre Lleida i la Pobla quedarà interromput

El tram afectat és el que va de Balaguer a la Pobla de Segur, on s'hi faran treballs de millora i manteniment el 5, 10 i 11 de març

La línia Lleida-La Pobla de Ferrocarrils de la Generalitat quedarà interrompuda el 5 de març i el cap de setmana del 10 i 11 de març entre Balaguer i la Pobla de Segur per treballs de millora i manteniment a la infraestructura. La companyia posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda dels usuaris.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, algunes circulacions també es veuran substituïdes per un servei d’autobús: el 5 de març el tren amb sortida de Lleida a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores i l’11 de març el tren amb sortida de La Pobla a les 19 hores.

Durant aquest dies, es realitzaran obres la plataforma de via a prop de l’estació de Cellers-Llimiana amb la col·locació d’una llosa de formigó per optimitzar al repartiment de les carregues. A més, es realitzaran diverses actuacions en talussos, drenatges i instal·lació de baranes en diferents pots.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’espectacle ‘Cabareta’ que havia d’acollir l’Hospitalet de l’Infant queda ajornat

Notícia següent

La CUP Reus demana presó per Josep Poblet per les obres del CAP de Vila-seca

Notícies relacionades