Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Torturen fins a la mort el seu fill de 10 mesos

Avatar photo

Stephen Boden i Shannon Marsden, una parella d'anglesos han estat declarats culpables de maltractar fins a la mort el seu bebè, el Nadal de 2020.

Finley abans de caure sota custodia dels seus pares

Hi ha notícies que s’escapen a la nostra comprensió; aquesta n’és una. Stephen Boden i Shannon Marsden han estat declarats culpables per l’assassinat del seu nadó Finley Boden, de només 10 mesos, que va morir el Nadal del 2020.

Segons l’autòpsia, Finley va patir 57 fractures incloses 17 costelles, una clavícula, un canell, una clavícula, el fèmur esquerre, la canyella dreta i les dues cuixes. Les autoritats també van trobar que el nadó tenia 71 hematomes i dues cremades que van ser causades en múltiples agressions.

UN MES DE CALVARI

Finley Boden només feia un mes que vivia amb els seus pares, quan la seva vida va acabar de forma brusca. Boden de 30 anys, i Marsden de 22 anys, n’havien perdut la custòdia dies després de néixer. Tot i això, la parella va aconseguir que un tribunal familiar ordenés que Finley els fos retornat.

El novembre del 2020, un treballador social va notar que el nadó tenia un nyanyo al front. Els seus pares van al·legar que s’havia donat un cop amb una joguina.

Finley i Stephen Boden l’11 de novembre de2020

La matinada del 25 de desembre es va rebre una trucada d’emergència des de casa dels Boden, a Chesterfield (Regne Unit). Els paramèdics van arribar i Finley va ser traslladat d’urgència a l’hospital, però els metges no el van poder reanimar.

En examinar el cos, els metges van trobar més de 100 ferides. Un pediatre especialista va opinar que cap de les fractures podia explicar-se per esdeveniments normals, i que creia que Finley va patir “dolor intens i perllongat” abans de la seva mort.

La jutgessa Tipples, va felicitar els membres del tribunal popular després d’emetre el veredicte i, atesa la durada d’aquest cas i la terrible naturalesa dels fets, els va descarregar del servei de jurat de per vida.

Mentre parlava, almenys quatre membres del jurat ploraven, mentre els acusats estaven asseguts en silenci, immòbils, amb els braços plegats i mirant a terra.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight − 3 =

Notícia anterior

Manifestació contra la pujada de preu als pisos de protecció social a Sitges

Notícia següent

Tàrrega commemora el Dia Internacional del Poble Gitano amb un concert

Notícies relacionades