Tornen les visites nocturnes al Cementiri General de Reus

Avatar photo

Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic tenen com a finalitat divulgar l'important patrimoni del cementiri de la ciutat i donar a conèixer la seva història

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitza un any més el cicle de visites nocturnes a diferents espais del Cementiri General de Reus, coincidint amb la proximitat de la data de Tots Sants i el Dia dels Difunts. La companyia teatral La Gata Borda s’encarregarà de nou de dramatitzar les visites per donar a conèixer el patrimoni del cementiri reusenc els dies 24, 25 i 26 d’octubre.

Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic tenen com a finalitat divulgar l’important patrimoni del cementiri de la ciutat i donar a conèixer la seva història. Aquest cicle de visites s’ha consolidat després de les diferents edicions -iniciades l’any 2009- com un esdeveniment amb molt bona acollida. Per aquest motiu amb el pas dels anys s’han incrementat el nombre de representacions fins a les tres jornades actuals. Les visites que s’han programat enguany seran els dies 24, 25 i 26 d’octubre amb els següents horaris: a les 19.30 h, les 20.45 h i les 22.00 h.

Reserves
Cal recordar que per tal de poder participar en aquesta activitat, és imprescindible formalitzar la visita bé per correu electrònic [email protected] bé al telèfon del Tanatori Municipal de Reus, el 977 750 422 (de 9 a 14 hores) tot indicant el nom i cognoms de la persona interessada (com a màxim es podran demanar 4 invitacions per persona). El termini per poder fer la inscripció finalitzarà en el moment d’exhaurir les entrades. Un cop feta la inscripció l’entrada s’enviarà per correu electrònic o, en cas de no disposar-ne, es podrà recollir al Tanatori Municipal de Reus de dilluns a divendres de 9 a 13 h. El total de places disponibles pels 3 dies és de 450.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

15 anys i 9 mesos de presó per al principal acusat del crim de Bordils

Notícia següent

Intenten assaltar una masia de Vilablareix ruixant la propietària i el gos amb extintors

Notícies relacionades