Dimecres, 12 de juny de 2024
És notícia

Torna el Pati de Mares i Pares Tarraconins centrant l’atenció en les noves tecnologies

Avatar photo

La primera sessió arrencarà el proper dilluns i anirà de la mà d'Adolfo Gómez Papi, pediatra neonatòleg de l'Hospital Joan XXIII i autor de diversos llibres de criança

Una vegada més, torna el Pati de Mares i Pares Tarraconins. El programa d’aquest segon quadrimestre presenta tot un seguit d’activitats variades que tractaran diversos temes.  La primera sessió arrencarà el proper dilluns i anirà de la mà d’Adolfo Gómez Papi, pediatra neonatòleg de l’Hospital Joan XXIII i autor de diversos llibres de criança. Sota el títol “El Poder de les Carícies”, aquesta conferència serà un dels plats forts d’aquesta nova edició.

Tot i això, aquesta represa posarà el focus d’atenció en les noves tecnologies durant la criança, sobretot, l’ús de les xarxes socials en família -a través d’un tallar del mànager de la comunitat d’instagramers de Catalunya i Tarragona-, però també tractarà un altre tema en una de les xerrades: l’addició a les pantalles, una iniciativa que anirà a càrrec de l’Equip de Prevenció de les Addicions de l’Ajuntament de Tarragona.  Unes conferències que ajudaran a donar claus i resoldre dubtes sobre quina és l’edat idònia perquè se’ls faciliti el primer dispositiu mòbil o quines aplicacions han de tenir, entre d’altres.

La igualtat de gènere també pren protagonisme a través d’una xerrada a càrrec d’Elisenda Pascual, que tractarà d’eradicar estereotips. Completen la programació un taller de primers auxilis en nadons i infants a càrrec de Creu Roja de Tarragona i una xerrada sobre les emocions dels més petits d’un col·laborador habitual del Pati: Alejandro Pérez, Un tipo con suerte.

La consellera de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Ciutadania, Ana Santos, posa de relleu aquest tipus de formació que surt de l’àmbit escolar i “que dóna eines a les famílies i als educadors”. La responsable del Club dels Tarraconins, Elena Gavaldà, ha destacat que una de les novetats d’aquest nou cicle és que dues de les sis sessions es faran el dissabte al matí.

Les sessions es faran als Centres Cívics de Tarragona i a l’espai de l’IMET i seran d’accés lliure i gratuït, limitat a l’aforament de la sala, i una d’elles, a El Corte Inglés.

Per a més informació del programa d’activitats, aquí.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’engega un pla pilot de suport a la gent gran resident en 17 pisos de la Patacada

Notícia següent

De la Serna assegura que hi haurà un pla per a l’aeroport de Reus

Notícies relacionades