Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

“Tarragona contra el càncer de mama” celebrarà la tercera edició

Avatar photo

L'Embull nº1 del Port de Tarragona acollirà des d'aquest dijous 24 de novembre i fins al proper 11 de desembre l'exposició fotogràfica ‘Costures a flor de pell’

Aquesta mostra itinerant, amb la qual es pretén conscienciar de la importància de recolzar la recerca en la lluita contra el càncer de mama, romandrà oberta al públic de dimarts a dissabte en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i els diumenges d’11 a 14 hores.

Un acte organitzat pel Rotary Club Tarraco August i la AECC de Tarragona amb el patrocini i col·laboració de Port Tarraco i del Port de Tarragona, a més de nombroses empreses que han volgut mostrar el seu suport a aquesta causa.

Tarragona, 18 de novembre de 2016.- Continua la 3ª Edició de ‘Tarragona Contra el Càncer de mama’ organitzada pel Rotary Club Tarraco August i la Junta de Tarragona de l’Associació Espanyola Contra el Càncer aquesta vegada amb l’exposició fotogràfica ‘Costures a flor de pell’.

Una mostra itinerant en la qual han participat més de 200 dones que han sofert les conseqüències d’aquesta dura malaltia i que tracten ara a través d’aquestes imatges de mostrar les seves cicatrius en un acte de valentia, al mateix temps que recorden a totes les pacients la importància de lluitar per viure.

Dones totes elles que són les heroïnes d’aquestes imatges captades pel fotògraf Koen Suidgeest, qui ha destacat aquest projecte com “una experiència màgica” a causa de la relació que va mantenir amb totes aquestes models, de les quals ressalta la seva “predisposició i coratge”.

L’Embull nº1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acollirà des de dijous que ve, 24 de novembre, i fins a l’11 de desembre aquesta exposició fotogràfica que pretén conscienciar de la importància de la recerca en la lluita contra el càncer de mama.

Una mostra itinerant que romandrà oberta al públic de dimarts a dissabte en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores i els diumenges d’11 a 14 hores i l’acte de les quals d’inauguració tindrà lloc dijous que ve, a les 19 hores.

Un acte que ha comptat amb el patrocini de Port Tarraco, Port de Tarragona i amb la col·laboració de nombroses empreses tals com Centri de Diagnosi per la Imatge, Restaurant L’Anap, Fustes Martorell, Liniazero i Tallers Xavi Motors, entre uns altres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vila-seca destina en serveis socials més de 100 euros per habitant

Notícia següent

Alfred Pitarch, Unió de Botiguers de Reus: “El teixit comercial de Reus continua sent molt potent”

Notícies relacionades