Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

Tarragona constata un alentiment del mercat de treball en el tercer trimestre de 2018

Avatar photo

Segons el darrer balanç de la CEPTA, el territori torna a presentar el pitjor comportament de Catalunya, amb un diferencial entre la taxa d'atur tarragonina i catalana que s'enfila a màxims històrics

La demarcació de Tarragona ha experimentat un alentiment del mercat de treball durant el tercer trimestre del 2018. És la principal conclusió del darrer balanç de la CEPTA, la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, a partir de les últimes dades de l’EPA. Des de la CEPTA es destaca que, tot i que la població activa i l’ocupada creixen de forma limitada, també ho fa l’atur.

De fet, es trenca la tendència de reducció progressiva de l’atur, que es remuntava a l’any 2014. Aquest puntual esgotament de la tendència a la reducció de l’atur denota, per a la CEPTA, una evolució diferent a la que presenta Catalunya en el seu conjunt, i també a les altres demarcacions catalanes, on l’atur sí es redueix perceptiblement. Aquest fet confirma, un cop més, que el mercat de treball de Tarragona es comporta pitjor que la resta de territori català, segons la lectura que en fa la confederació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Estat habilita una línia d’ajudes pels afectats dels aiguats d’octubre

Notícia següent

Obert el termini per participar a la Cavalcada de Reis 2019

Notícies relacionades