Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Tarragona celebrarà la segona edició dels Premis Fòrum Comerç

La gala tindrà lloc el 5 de juny al Palau de Congressos

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, i el tècnic de Comerç, Juan Francisco Martínez, en la presentació del Premis Fòrum Comerç. Foto: JC

Tarragona celebrarà el pròxim 5 de juny la segona edició dels Premis Fòrum Comerç Tarragona amb una gala que tindrà lloc al Palau de Congressos a les 20 hores. La gala està organitzada per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració de la patronal PIMEC Comerç Tarragona, la Cambra de Comerç de Tarragona i el patrocini del Port de Tarragona.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer els empresaris i comerços del teixit comercial i de distribució de la ciutat, a més d’homenatjar el món associatiu comercial de Tarragona. En paraules de la consellera de Comerç en funcions, Elvira Ferrando, “els premis esdevenen un reconeixement a la tasca social, econòmica i funcional del comerç tarragoní. Cal donar suport al nostre comerç que ofereix atenció personalitzada i de proximitat, amb la millor oferta de productes i serveis”.

Els premis comptaran amb fins a quatre categories. La primera serà un reconeixement i homenatge pels anys de servei i gestió comercial a Tarragona als establiments que compleixen 25, 40, 50, 60, 75 i 100 anys, els quals rebran un diploma acreditatiu. La segona categoria serà una distinció especial a les associacions de comerciants de la ciutat, a les quals se’ls lliurarà un diploma i una placa.

La tercera categoria seran els Premis Especials Fòrum al Comerç Especialitzat i Tradicional, a la millor campanya Comerç Solidari, de reconeixement a la trajectòria professional d’un establiment emblemàtic de la ciutat, al Comerç just, al Gremi Artesà, al millor Aparador Anual, al Comerç formació dual, a la Zona d’Acolliment de Creueristes de Tarragona i a l’empresa de l’any dins la categoria Gran Format Comercial. Per últim, hi haurà una quarta categoria que premiarà al millor comerç minorista urbà del centre de Tarragona, de llevant i de ponent.

Els premiats en la tercera i la quarta categoria han estat designats per un jurat format per representant de diferents institucions públiques i privades i d’associacions comercials de Tarragona. A tots els guardonats se’ls hi entregarà un trofeu de reconeixement, creat pel joier Blàzquez.

Elvira Ferrando ha destacat que espera que aquests premis serveixin com un aparador i “empoderi un comerç que és bo, viu i de molta qualitat”. Tot i que els guardonats no es donaran a conèixer fins a la gala del 5 de juny, la consellera de Comerç en funcions ha volgut anunciar amb antelació que un d’ells serà la Torroneria i Gelateria Sirvent, que rebrà el premi especial de Comerç Especialitzat i Tradicional.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Diputació de Tarragona subvencionarà el col·lector d’aigües del Priorat

Notícia següent

La CUP ofereix a Noemí Llauradó liderar un govern alternatiu d’esquerres i republicà

Notícies relacionades